Ο Jean Todt πούλησε ρολόγια αξίας 31 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Ο Jean Todt, πρώην πρόεδρος της FIA και πρώην διευθυντής της Ferrari, είναι μεγάλος λάτρης των ρολογιών και πρόσφατα έβγαλε σε δημοπρασία 111 από τα πολύτιμα ρολόγια του, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 31 εκατ. ευρώ.

Η δημοπρασία έγινε από τον οίκο Christie’s και τα ρολόγια που πουλήθηκαν ήταν Girard Perregaux, Patek Philippe, Asprey, Chopard, Baume et Mercier, Bulgari, Cartier, Ebel, Panerai, François-Paul Journe, Audemars Piguet, TAG Heuer, Hublot, Jaeger-LeCoultre, FP Journe, IWC, Vacheron Constantin, Rolex και Richard Mille.

Το ακριβότερο ήταν το πρωτότυπο Richard Mille RM 56-01 με σφυρήλατο κρύσταλλο από ζαφείρι και σκελετό από τιτάνιο με μπλε λουράκι από δέρμα κροκοδείλου, που έπιασε τα 3,65 εκατομμύρια φράγκα (3,7 εκατομμύρια ευρώ), ακολουθούμενο από ένα υπογεγραμμένο FP Journe για 3 εκατομμύρια φράγκα.

Ένα εξατομικευμένο Girard Perregaux Vintage Tourbillon αφιερωμένο στον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο που κέρδισε ο Michael Schumacher, με τα μονογράμματα “JT” -Jean Todt- στο καντράν, δημοπρατήθηκε για 107.100 ελβετικά φράγκα, περίπου 108.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...