Διέρρευσε το Nio ET5 Estate, λίγο πριν την κυκλοφορία του στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

To Δεκέμβριο του 2021 η Nio αποκάλυψε το ET5, ένα μεσαίο μεγέθους sedan, με μήκος 4.790 χλστ.,. πλάτος 1.960 χλστ., ύψος 1.499 χλστ. και μεταξόνιο 2.888 χλστ..

Το μοντέλο τοποθετείται κάτω από το ET7 και κυκλοφορεί επίσημα από τον Σεπτέμβριο του 2022, στην Κίνα, στη Γερμανία, στη Νορβηγία, στην Ολλανδία, στη Σουηδία και τη Δανία, ενώ έως το 2025 θα πωλείται σε επιπλέον 22 χώρες παγκοσμίως.

Σήμερα, διέρρευσαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας η estate έκδοση του ET5, λίγο πριν αυτή παρουσιαστεί επίσημα από την κινέζικη εταιρία. Αισθητικά φαίνεται ακόμα καλύτερο από τη sedan έκδοση του, και σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Το ET5 Estate έχει ακριβώς τις ίδιες συνολικές διαστάσεις με το sedan, ωστόσο θα προσφέρει βελτιωμένο χώρο για τα κεφάλια των επιβατών της δεύτερης σειράς, ενώ αναμένεται να έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι και κίνηση παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα), με τον εμπρός να αποδίδει 204 άλογα (150 kW) και ο πίσω 286 άλογα (210 kW).

H συνδυαστική τους απόδοση είναι 490 άλογα με 700 Nm ροπής, που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτ. Τέλος, υπάρχουν 2 διαθέσιμες μπαταρίες, 75 και 100 kWh, με 500 και 700 χλμ. αυτονομίας, αντίστοιχα.

Διάβασε ακόμα

Η Nio έδωσε πληροφορίες για την παρουσία της στην Ευρώπη

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...