Επίσημο: Mini Clubman Final Edition

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου μήνα, έγινε γνωστό ότι η Mini θα καταργήσει το Clubman και σήμερα η βρετανική εταιρία μας δείχνει την έκδοση Final Edition, που σφραγίζει την εμπορική πορεία του. Το Clubman Final Edition θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 1.969 αυτοκινήτων, με τον συγκεκριμένο αριθμό να κάνει μνεία στη χρονιά κατά την οποία πρωτοπαρουσιάστηκε (το 1969) το πρώτο Mini Clubman.

Η τελευταία έκδοση προσφέρεται στα χρώματα Nanuq White, Enigmatic Black και Melting Silver, ενώ διατίθεται ως Cooper και Cooper S, καθώς και στις αντίστοιχες diesel παραλλαγές ή με τετρακίνηση.

Το Clubman Final Edition ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειες στο χρώμα Shimmer Copper, ενώ τα πλαίσια και το πρώτο από τα τρία τμήματα της εγκάρσιας μπάρας της μάσκας είναι βαμμένα στο λαμπερό χρώμα της έκδοσης, όπως και το γραφικό “S” του Cooper S και τα πλαϊνά διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό του Clubman Final Edition υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες εξοπλισμού, όπως οι επενδύσεις των μαρσπιέ με την επιγραφή “Final Edition”, η οποία κοσμεί επίσης την κάτω ακτίνα του τιμονιού. Τα καθίσματα φέρουν ραμμένο το σήμα της έκδοσης, ενώ διαθέτουν ένα υφασμάτινο ένθετο σε ανθρακί χρώμα και μπλε ραφές.

Στο ταμπλό υπάρχει σκούρα επένδυση, η οποία πλαισιώνεται από διακοσμητικές ρίγες σε ματ πράσινο Sage Green Dark και Shimmer Copper. Στην πλευρά του συνοδηγού ένα σήμα 1 of 1969 είναι ένα ακόμα στοιχείο αποκλειστικότητας της ειδικής έκδοσης, ενώ ένα σήμα με το ίδιο μοτίβο βρίσκεται επίσης στα πατάκια του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...

Αυτό είναι το Mini Aceman

Στα τέλη του επόμενου μήνα και στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Πεκίνο (Auto China), που θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Απριλίου,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Mini Cooper στην Οξφόρδη

H Mini ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε η παραγωγή της νέας, πέμπτης γενιά του Cooper στο "σπίτι" της βρετανικής μάρκας, στο εργοστάσιο της Οξφόρδης. Στην ειδική...