OLED οθόνες της Samsung στα εσωτερικά των νέων Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari υπέγραψε σήμερα μνημόνιο συνεργασίας (MoU) με την πρωτοπόρο της επαναστατικής τεχνολογίας OLED οθονών, τη Samsung Display, για την ανάπτυξη μιας προηγμένης οθόνης για τα μοντέλα επόμενης γενιάς της.

Ο Benedetto Vigna, διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, επισκέφτηκε μαζί με τον JS Choi, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Samsung Display, την πανεπιστημιούπολη της Samsung Display στην πόλη Asan της Ν. Κορέας για την τελετή υπογραφής του μνημονίου.

Οι καινοτομίες της Samsung Display στον τομέα των λεπτών, ελαφριών, κυρτών πάνελ OLED θα επιτρέψουν στη Ferrari να ενσωματώσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία στα μελλοντικά μοντέλα της, που θα βελτιώσουν την οδηγική εμπειρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...