ΗΠΑ: Πέταξε 200.000 δολάρια στον δρόμο. Ακολούθησε αυτό που φαντάζεσαι

Σχετικά άρθρα

Ο 38χρονος Colin Davis McCarthy από το Όρεγκον των ΗΠΑ, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 11 Απριλίου, πέταξε στον αυτοκινητόδρομο Interstate 5, κοντά στο Γιουτζίν, 200.000 δολάρια σε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς πως προέβη στη πράξη για “να κάνει ένα καλό”, αφού ήθελε “να ευλογήσει άλλους με το δώρο των χρημάτων”. Οι αστυνομικοί έπισαν τον άνδρα να σταματήσει να ρίχνει τα χαρτονομίσματα στον δρόμο, ενημερώνοντάς τον ότι δημιουργούσε κίνδυνο κυκλοφορίας.

Εκατοντάδες ήταν οι οδηγοί που σταμάτησαν τα οχήματά τους για να μαζέψουν τα χαρτονομίσματα, με την οικογένεια του McCarthy να μην είναι χαρούμενη, αφού υποστήριξε πως ο 38χρονος πήρε τα χρήματα από κοινούς λογαριασμούς και δεν ήταν προσωπική του περιουσία.

Ωστόσο, η οικογένεια δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του 38χρονου, ζητώντας από όποιον βρήκε χρήματα στον αυτοκινητόδρομο να τα παραδώσει στις Αρχές. Επιπλέον, ούτε η αστυνομία θα διώξει ποινικά τον McCarthy. Όπως είπε αστυνομικός:

Θα μπορούσε να διωχθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενδεχομένως και για απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...