Αυτή είναι η πρώτη Koenigsegg Jesko που παραδίδεται στον τυχερό ιδιοκτήτη

Σχετικά άρθρα

Η Koenigsegg έχει ξεκινήσει την παραγωγή της Jesko, αλλά οι πελάτες της σουηδικής εταιρίες δεν έχουν ακόμα παραλάβει το νέο τους αυτοκίνητο. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να προσθέσει κάποιος στο γκαράζ του το τελευταίο δημιούργημα της σουηδικής εταιρίας, καθώς η εικονιζόμενη Jesko είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα παραδοθεί λίαν συντόμως στον τυχερό ιδιοκτήτη της.

Η φωτογραφία μας έρχεται από έναν επίσημο αντιπρόσωπο της Koenigsegg με εκθέσεις στο Aachen και το Dusseldorf της Γερμανίας, και βλέπουμε το αυτοκίνητο στον διάδρομο δοκιμών της σουηδικής εταιρίας, που βρίσκεται λίγο έξω από το εργοστάσιο της εταιρίας στο Angelholm της Σουηδίας.

To αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ασημί χρώμα, με την Jesko να έχει γίνει sold out και θα κατασκευαστεί σε μόλις 125 μονάδες, με την σουηδική εταιρία να κατασκευάζει 40 με 50 Jesko ετησίως.

Να θυμίσω ότι το σουηδικό hypercar φορά έναν 5,0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα, που αποδίδει 1.600 άλογα με 1.500 Nm ροπής όταν καταναλώνει E85, άλογα ικανά να του δώσουν τελική ταχύτητα 482 χλμ/ώρα (300 μίλια/ώρα). Με χρήση απλής βενζίνης 95 οκτανίων ο κινητήρας αποδίδει 1.280 άλογα, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.420 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Subaru teasάρει το WRX TR, που φέρει την υπογραφή του Travis Pastrana

Η Subaru Αμερικής ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει την TR έκδοση του WRX στο Subiefest Florida, με το μοντέλο να φέρει την υπογραφή του...

Η Alfa Romeo ετοιμάζει την 4E Spider

Η Alfa Romeo θέλει το 2027 να βγάλει στην αγορά ένα ηλεκτρικό roadster μοντέλο που θα λειτουργήσει ως ο διάδοχος της 4C. Το μοντέλο...