Suzuki Jimny με turbo κινητήρα και πολυτελές εσωτερικό από την Twisted

Σχετικά άρθρα

Η Twisted Automotive, γνωστή για τις μετατροπές των Land Rover Defenders, παρουσίασε την πρόταση της για Suzuki Jimny, αναβαθμίζοντας συνολικά το μικρό ιαπωνικό off-roader.

Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική βελτιωτική εταιρία ανανεώνει την καμπίνα του Jimny, δίνοντας της έναν premium χαρακτήρα, καθώς ντύνει όλες τις επιφάνειες με καφέ/μαύρο δέρμα, καθώς επίσης το ταμπλό, τον λεβιέ των ταχυτήτων και τα πάνελ των θυρών.

Επιπλέον, οι διακόπτες και τα κουμπιά του συστήματος κλιματισμού έχουν απαλή αίσθηση με επιπλέον επένδυση, ενώ η οροφή είναι ντυμένη με Alcantara. Η οθόνη του infotainment της Suzuki έχει αντικατασταθεί με μια aftermarket μονάδα από την Alpine, που φέρει Apple CarPlay, σύστημα πλοήγησης και ψηφιακό ραδιόφωνο, και συνοδεύεται με ένα premium ηχοσύστημα.

Συνεχίζοντας, έχουν προστεθεί ηχομονωτικά υλικά στο κάτω μέρος της καμπίνας, με την ποιότητα κύλισης να βελτιώνεται επίσης με νέα αμορτισέρ αερίου και πίσω αντιστρεπτική μπάρα. Προαιρετικά, η Twisted προσφέρει ένα κιτ ανύψωσης 25 χλστ. για την ανάρτηση. Μιλώντας για το εξωτερικό, το Jimny της Twisted διαθέτει ανεπαίσθητες αναβαθμίσεις, με τα ελαστικά παντός εδάφους να είναι της BF Goodrich, τα οποία “ντύνουν” μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Στο κάτω μέρος του αμαξώματος υπάρχουν μαύρες πλαστικές προστατευτικές επενδύσεις, αλλά η γρίλια και τα καπάκια των καθρεπτών έχουν βαφτεί στο χρώμα του αμαξώματος. Υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα, με τα εκτός δρόμου καλούδια να περιλαμβάνουν σχάρα οροφής με ενσωματωμένη ράβδο φωτισμού, κοτσαδόρο, νέους προφυλακτήρες με βίντσι, καθώς και επιπλέον προστασία κάτω από το αμάξωμα.

Κλείνοντας, βελτιώσεις υπάρχουν και κάτω από το καπό, με την Twisted να τοποθετεί ένα turbo στον 1,5-λίτρων βενζινοκινητήρα του Jimny. Έτσι, από τους 105 -εργοστασιακούς- ίππους, η ισχύς του συνόλου αυξάνεται στους 167 ίππους.

Η τιμή για το Suzuki Jimny της Twisted ξεκινά από 49.500 λίρες Αγγλίας (€57.500) προ φόρων. Η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή τον Οκτώβριο και ήδη δέχεται παραγγελίες. Φυσικά, εκτός από τα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα, οι αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες και για τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες Suzuki Jimny με τη μορφή κιτ μετατροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...