Το Maranello χειροκρότησε την ομάδα της Ferrari που κέρδισε το Le Mans

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Ferrari-AF Corse γιόρτασε τη νίκη που περίμενε για περισσότερο από μισό αιώνα στο Μαρανέλο, καθώς βρέθηκε στην πόλη της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1947 για να χειροκροτηθεί από τους υπαλλήλους της και τους εκατοντάδες φιλάθλους της.

Η Τρίτη, 20 Ιουνίου είναι μια μέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες των οπαδών του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όταν οι δύο 499P έφυγαν από τις πύλες της Via Abetone Inferiore, την είσοδο της έδρας της Ferrari, και διέσχισαν σε παράταξη πρώτα την περιοχή Attivita Sportive GT και Scuderia Ferrari και στη συνέχεια τους δρόμους του κέντρου της πόλης, περνώντας από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του μουσείου της Ferrari.

Πολλοί θαυμαστές και οικογένειες άδραξαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα υβριδικά Hypercars αγωνιστικά που θριάμβευσαν στη Γαλλία το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου, κερδίζοντας τις 24 ώρες του Le Man.

Για όλο το πρωί, η πόλη στην επαρχία της Μόντενα ήταν στολισμένη για να γιορτάσει τα πληρώματα της 499P με αριθμό 51, που κέρδισε στο Le Mans με τους Alessandro Pier Guidi, James Calado και Antonio Giovinazzi, και το νούμερο 50 με τους Antonio Fuoco, Miguel Molina και Nicklas Nielsen, το οποίο ήταν αυτό που βρέθηκε στην pole αλλά και σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα.

Μετά την παρέλαση στους δρόμους του κέντρου της πόλης, οι εργαζόμενοι επωφελήθηκαν από την εκδήλωση καθώς συνεχίστηκε το απόγευμα, με τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkann να τους αφιερώνει τη νίκη, εμφανίζοντας τα τρόπαια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 10η νίκη της Ferrari στο Le Mans (η τελευταία ήταν το 1965), ενώ έχει και 29 νίκες σε κατηγορίες, στις 24 ώρες του Le Mans.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...