Εκπληκτικό restomod της Lamborghini Diablo

Σχετικά άρθρα

Η Eccentrica, μια Μιλανέζικη εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Emanuel Colombini, ο οποίος είναι συλλέκτης των μοντέλων της Lamborghini και επιχειρηματίας σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, παρουσίασε σήμερα το restomod της θρυλικής Lamborghini Diablo.

Ο Colombini, συνεργάστηκε με τον Carlo Borromeo, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας σχεδιασμού Borromeo & De Silva, με την τελευταία να βρίσκεται πίσω από εκπληκτικά restomod, όπως η Porsche 928 της Nardone Automotive και η Lancia Delta της Automobili Amos.

Η restomodded Diablo διαθέτει πολλά επανασχεδιασμένα εξαρτήματα, LED φωτιστικά σώματα, φουσκωμένα εμπρός φτερά και αναθεωρημένο κάλυμμα του κινητήρα. Όπως αναφέρει η εταιρία, εκτός από το παρμπρίζ, όλα τα υπόλοιπα μέρη του σώματος του αυτοκινήτου έχουν επανασχεδιαστεί.

Οι οπτικές αλλαγές συνοδεύονται από ένα αναβαθμισμένο πλαίσιο και διάφορες αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου, υιοθετώντας την σύγχρονη τεχνολογία στο κλασικό supercar. Το αυτοκίνητο φορά ελαστικά της Pirelli, τα φρένα προέρχονται από την Brembo, η εξάτμιση είναι της Capristo, το ηχοσύστημα της Marantz, με το εσωτερικό του να έχει ντυθεί με Alcantara.

Υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με ρετρό εμφάνιση, χτένι κιβώτιο και τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,5 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα 335 χλμ/ώρα και παράγει 1,2 G πλευρικής επιτάχυνσης στις στροφές. Ο V12 5,7-λίτρων κινητήρας έχει βελτιωθεί και αποδίδει 550 άλογα στις 7.000 σ.α.λ με 600 Nn ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

Εξαιτίας της εκτενής χρήσης carbon, τιτανίου και άλλων σύνθετων υλικών, το αυτοκίνητο έχει αναλογία βάρους 2,9 κιλών ανά ίππο, με το βάρος του να ανέρχεται στα 1.595 κιλά.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 19 μονάδες, με το καθένα να χρειάζεται 16-18 μήνες για να κατασκευαστεί, με την τιμή του να ορίζεται στα 1,2 εκατ. ευρώ, χωρίς σε αυτή να περιλαμβάνεται το αυτοκίνητο δωρητής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...