Η VW διακόπτει την παραγωγή του T-Roc εξαιτίας πλημμύρας σε εργοστάσιο προμηθευτή της

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θα σταματήσει την παραγωγή του T-Roc, καθώς την περασμένη εβδομάδα οι έντονες πλημμύρες στη Σλοβενία έπληξαν την παραγωγή ενός προμηθευτή της γερμανικής εταιρίας, προκαλώντας έλλειψη εξαρτημάτων για τους κινητήρες.

Η παύση της παραγωγής του best-selling μοντέλου της VW στο εργοστάσιο της Autoeuropa στο Setubal της Πορτογαλίας θα διαρκέσει για αρκετές εβδομάδες μέσα στο Σεπτέμβριο, καθώς οι πλημμύρες έπληξαν σοβαρά τη σλοβενική εταιρεία που προμηθεύει εξαρτήματα κινητήρα για το T-Roc, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα που στάλθηκε στους 5.000 εργαζόμενους του εργοστασίου της Autoeuropa.

Η VW δεν κατονόμασε τον προμηθευτή, αλλά δημοσιεύματα του σλοβενικού τύπου ανέφεραν ότι η εταιρεία είναι η KLS Ljubno, ένας κατασκευαστής δαχτυλιδιών γραναζιών που προμηθεύει περισσότερο από το 80% της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτων.

https://youtu.be/SnSmnGpOY-U

Η παραγωγή άλλων μοντέλων σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό δίκτυο των εργοστασίων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ενδέχεται επίσης να πληγεί, με τον όμιλο να συνεργάζεται με άλλους προμηθευτές για να βρει εναλλακτικές λύσεις και να επιστρέψει σε κανονική παραγωγή το επηρεαζόμενο εργοστάσιο το συντομότερο δυνατό.

Διάβασε ακόμα

Η Toyota διακόπτει την παραγωγή των Yaris και Aygo X, εξαιτίας φωτιάς σε εργοστάσιο προμηθευτή της

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...