Volkswagen ID. GTI Concept. Το μελλοντικό GTI θα είναι ηλεκτρικό

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση του Μονάχου η Volkswagen παρουσίασε το ID. GTI Concept, την GTI έκδοση του ID. 2all concept, με την έκδοση παραγωγής του να κυκλοφορεί το 2026 και να αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό GTI μοντέλο της γερμανικής εταιρίας.

Το πρωτότυπο έχει μήκος 4,104 μέτρα, πλάτος 1,84 μέτρα, ύψος 4,499 μέτρα, μεταξόνιο 2,6 μέτρων, με τον χώρο αποσκευών να κυμαίνεται από τα 490 έως τα 1.330 λίτρα. Φορά ζάντες 20″ με ελαστικά διαστάσεων 245/35 και κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα που η εταιρία δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπάρχει ηλεκτρονικό κλείδωμα διαφορικού για τους μπροστινούς τροχούς, με τον οδηγό, μέσω του GTI Experience Control, να έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει τα πάντα, από την ανάρτηση μέχρι την αίσθηση του τιμονιού, τον ήχο, ακόμα και να δημιουργήσει προσομοιωμένα σημεία αλλαγής ταχυτήτων για να μιμηθεί τα GTI μοντέλα του παρελθόντος, με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν καρό καθίσματα, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,9″, οθόνη αφής 12,9″ και μεγάλο head-up display επαυξημένης πραγματικότητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...