Επίσημο: Με Tsunoda και Ricciardo η AlphaTauri το 2024

Σχετικά άρθρα

Η AlphaTauri ανακοίνωσε επίσημα πως οι Daniel Ricciardo και Yuki Tsunoda θα είναι οι δύο της πιλότοι για την σεζόν του 2024, με τον Liam Lawson να είναι ο εφεδρικός οδηγός της.

Αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν του Tsunoda στην AlphaTauri, με τον Ricciardo να έχει μια πλήρη σεζόν ώστε να αποδείξει ότι η θητεία του στη McLaren δεν ήταν αντιπροσώπευση του ρυθμού του.

Μιλώντας για τα νέα, ο Ricciardo είπε:

Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγώ ξανά με τον Yuki τον επόμενο χρόνο και θα συνεχίσω το ταξίδι με τη Scuderia AlphaTauri. Μετά την πρόοδο που έχουμε ήδη κάνει και τα σχέδια για το μέλλον, είναι μια συναρπαστική στιγμή για την ομάδα. Χτίζουμε και είναι υπέροχο συναίσθημα. Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και έχουμε πολλά να περιμένουμε. Φέρτε το 2024!

Ο Tsunoda πρόσθεσε:

Είμαι τόσο χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα μείνω στη Scuderia AlphaTauri για τη σεζόν της Formula 1 του 2024. Ανυπομονώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να συνεργάζομαι με την ομάδα και τον Daniel. Προφανώς, θα πιέσω όσο το δυνατόν περισσότερο για το υπόλοιπο της σεζόν και μετά, για να προοδεύσω ως οδηγός.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo θέλει να μπει στο WEC

Μετά την αποχώρηση της από την Formula 1, η Alfa Romeo θέλει να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), με τον CEO της, Jean-Philippe...