Με έως 483 χλμ αυτονομίας το Honda Prologue

Σχετικά άρθρα

Η Honda αποκάλυψε επιπλέον λεπτομέρειες για το Prologue, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, που αποδίδουν συνδυαστικά 292 άλογα με 451 Nm ροπής. Επίσης θα προσφέρεται και σε έκδοση με έναν ηλεκτροκινητήρα, στον μπροστά άξονα, που για την ώρα δεν ανακοινώνει την ιπποδύναμη της.

Το μοντέλο θα έχει αυτονομία έως 483 χλμ ανά φόρτιση, με την μπαταρία των 85 kWh να μπορεί να φορτίσει με ταχυφορτιστή έως 155 kW, που της χαρίζει 105 χλμ αυτονομίας σε 10 λεπτά φόρτισης.

Σχεδιασμένο από το σχεδιαστικό στούντιο της Honda στο Λος Άντζελες, το Prologue τοποθετείται πάνω από το CR-V, έχοντας αντίστοιχες διαστάσεις με το Passport. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4,877 μέτρα, μεταξόνιο 3,094 μέτρων και μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες διαστάσεων από 19 έως 21″. Το αμιγώς ηλεκτρικού SUV βασίζεται Ultium πλατφόρμα της GM και διαθέτει τις νέες Ultium μπαταρίες της GM.

Θα πωλείται στην αγορά των ΗΠΑ, με την Honda να τροποποιεί την πλατφόρμα έτσι ώστε αυτή “να υποστηρίζει τον οδηγικό χαρακτήρα των μοντέλων της”, με το αυτοκίνητο να εφοδιάζεται τόσο το σύστημα OnStar, όσο και με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise.

Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 11″ και η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 11,3″. Αξίζει να σημειωθεί πως η Honda διατηρεί τα φυσικά κουμπιά και τους διακόπτες για τον έλεγχο του κλιματισμού και την αυξομείωση του ήχου. Ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 714 λίτρα και φτάσει έως τα 1.634 λίτρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποκαλύπτεται η εμφάνιση του νέου Renault 5

Η Renault έχει κάνει γνωστό ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου θα γίνουν στην έκθεση της Γενεύης, που θα διεξαχθεί...

Η Toyota παραδέχεται ότι η μαζική παραγωγή μπαταριών στερεάς κατάστασης δεν θα είναι πραγματικά μαζική

Η Toyota προχωρά με το σχέδιό της να παράγει μπαταρίες στερεάς κατάστασης, οι οποίες, όπως λέει, θα προσφέρουν στα μελλοντικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυτονομία έως...