Η Nissan ανανεώνει το X-Trail στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Το Nissan X-Trail πωλείται με το όνομα Rogue στις ΗΠΑ και είναι το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της ιαπωνικής εταιρίας στις ΗΠΑ. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της τωρινής γενιάς, η Nissan παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του που διαθέτει νέους προφυλακτήρες και νέα μάσκα.

Τα σήματα έχουν πλέον σατινέ φινίρισμα, υπάρχουν νέες ζάντες 18 και 19″, όπως και νέα εξωτερικά χρώματα, τα Deep Ocean Blue Pearl, Baja Storm, Everest White Pearl και μερικά δίχρωμα φινιρίσματα με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα οθόνη αφής 8″ ή 12,3″, αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενσωματώνει τις ακόλουθες υπηρεσίες της Google: Google Maps, Google Assistant και Google Play, με τον οδηγό να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές χωρίς να χρειάζεται να συνδέσει το smartphone του. Επίσης υπάρχουν θύρες USB-C, ασύρματη βάση φόρτισης, με το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με τη σουίτα συστημάτων ασφαλείας Nissan Safety Shield 360.

Μηχανικά προσφέρεται με τον τρικύλινδρο 1.500άρη VC-Turbo κινητήρα απόδοσης 204 ίππων με 305 Nm ροπής που συνδυάζεται με το Xtronic CVT κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση στον μπροστά άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...