WEC: Ο Valentino Rossi θα λάβει μέρος στο rookie test του Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

To ερχόμενο Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας της φετινής σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής της FIA, με τον 8ωρο αγώνα του Μπαχρέιν. Μια ημέρα αργότερα, θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Sakhir το rookie test του θεσμού, όπου ο Valentino Rossi θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού πρωτοτύπου Oreca 07, με το οποίο συμμετέχει η ομάδα WRT στην LMP2 κατηγορία.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP θα οδηγήσει το πρωτότυπο της Oreca, με τον Rossi να είναι μέλος των επίσημων, εργοστασιακών οδηγών της BMW, με τον Ιταλό να προετοιμάζεται για τη μετάβαση του στη μεγάλη κατηγορία, καθώς έχει προγραμματιστεί να δοκιμάσει λίγο πριν το τέλος του έτους το hypercar αγωνιστικό της BMW, το M Hybrid V8.

Σε δηλώσεις του, ο 44χρονος Valentino Rossi, είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που δοκιμάζω ένα πρωτότυπο της κατηγορίας LMP2 για πρώτη φορά. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία από την ομάδα WRT, καθώς έχουμε σχέδια να δοκιμάσω το BMW Hypercar στο μέλλον.

Επομένως, πριν το δοκιμάσω, νομίζω ότι είναι καλή εμπειρία να δοκιμάσω το πρωτότυπο LMP2 καθώς είναι παρόμοιο όσον αφορά την κάθετη δύναμη.

Θα είμαι στο Μπαχρέιν για να παρακολουθήσω τον τελευταίο αγώνα της σεζόν και καθώς ελπίζω να αγωνιστώ στο WEC στο μέλλον, θα είναι καλό να κατανοήσω την ατμόσφαιρα και τη δομή του.

Δες ακόμα

Τα χρώματα του BMW M Hybrid V8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...