Η Great Wall Motor μετονομάζει όλα τα μοντέλα της στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Στην προσπάθεια της να ενισχύσει τη δύναμη της επωνυμίας της στην ευρωπαϊκή αγορά, η Great Wall Motor (GWM) μετονομάζει το Ora Funky Cat σε GWM Ora 03.

Το αμιγώς ηλεκτρικό supermini Funky Cat κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στα τέλη του 2022, ως το πρώτο μοντέλο της Ora, με την GWM να αναφέρει ότι η εταιρία έχει ως επίκεντρο την μόδα. Η κινέζικη μητρική εταιρεία έχει στην Ευρώπη και την Wey, η οποία πουλά τα SUV, Coffee 01 και Coffee 02.

Ως μέρος της νέας πρωτοβουλίας “One GWM”, και οι δύο μάρκες θα καταργηθούν σταδιακά και τα αυτοκίνητά τους θα πωλούνται κάτω από την ίδια “κύρια μάρκα”. Η GWM τονίζει ότι αυτή της η κίνηση δείχνει τη δέσμευσή της για μια πιο συνεκτική και αναγνωρίσιμη παγκόσμια παρουσία, ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Έτσι, το Ora Funky Cat μετονομάζεται σε GWM Ora 03, με την GWM να είναι ο κατασκευαστής και το Ora 03 το όνομα του μοντέλου, ενώ το Ora Lightning Cat (γνωστό και ως Good Cat, Next Cat και Ballet Cat), θα ονομάζεται πλέον GWM Ora 07. Ακολούθως, το Wey Coffee 01 γίνεται GWM Wey 05 και το Wey Coffee 02 θα πωλείται ως GWM Wey 03.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Polestar 5 φόρτισε από 10% έως 80% σε 10 λεπτά

Η Polestar και η StoreDot εφάρμοσαν με επιτυχία για πρώτη φορά την τεχνολογία Extreme Fast Charging (XFC) της δεύτερης, φορτίζοντας ένα πρωτότυπο Polestar 5...

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...