Η LEVC παρουσιάζει το L380, το πρώτο ηλεκτρικό πολυμορφικό της

Σχετικά άρθρα

Η London EV Company (LEVC), με μητρική εταιρία την κινέζικη Geely, είναι υπεύθυνη για τα νέα υβριδικά μαύρα ταξί, γνωστά και ως black cabs, που κυκλοφορούν στους δρόμους του Λονδίνου και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Ωστόσο, εκτός αυτού, η LEVC έχει παρουσιάσει ένα υβριδικό επαγγελματικό van, το VN5, και το e-Camper, το υβριδικό campervan της.

Θέλοντας να διευρύνει το πελατολόγιο της, η LEVC αποκάλυψε τώρα το L380, το πρώτο από μια νέα σειρά καινοτόμων, ευρύχωρων, αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, τα οποία θα βοηθήσουν τη μάρκα να επιταχύνει τη μετάβασή της από κατασκευαστή ταξί σε πάροχο λύσεων ηλεκτρικής μετακίνησης.

Μετά το λανσάρισμα της πλατφόρμας ηλεκτρικών Space Oriented Architecture (SOA) της Geely, το L380 είναι ένα πολυμορφικό (MPV) και το πρώτο μοντέλο που βασίζεται σε αυτήν την πλατφόρμα, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία, καλύτερη αποτελεσματικότητα, μεγαλύτερη ασφάλεια, ταχύτερους χρόνους φόρτισης, αξιοπιστία και συνδεσιμότητα.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το 2024, με το L380 να γίνεται διαθέσιμο και σε επιπλέον αγορές, με περισσότερες λεπτομέρειες -συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προδιαγραφών- να γίνονται γνωστές το επόμενο έτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...