Η Arval γίνεται συνεργάτης leasing της BYD στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Με τις διαπραγματεύσεις για την εισαγωγή της BYD στην Ελλάδα να βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, η κινέζικη εταιρία ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Arval, ως συνεργάτη για τη χρονομίσθωση (leasing) των αυτοκινήτων της στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην Ευρώπη το 2022. Μέσα σε ένα χρόνο λανσάρισε 5 μοντέλα σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έκλεισε το 2023 με πωλήσεις οχημάτων νέας ενέργειας άνω των 3 εκατομμυρίων.

Το μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Arval και BYD καθορίζει βασικούς τομείς συνεργασίας, για υποστήριξη ιδιωτών πελατών που στρέφονται στα ηλεκτρικά οχήματα και συμβουλές προς διεθνείς και τοπικούς εταιρικούς πελάτες, προς επιτάχυνση της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης του στόλου επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και νέες ενεργειακές λύσεις οχημάτων μπαταρίας, αποθήκευσης ενέργειας και ηλιακών συστημάτων.

Η συνεργασία των δύο μερών υπογράφηκε σε επίσημη τελετή στα κεντρικά γραφεία της BYD Global, στην Shenzhen της Κίνας, παρουσία του Michael Shu, διευθύνοντος συμβούλου της BYD Ευρώπης, του Alain Van Groenendael, προέδρου και CEO της Arval και άλλων εκπροσώπων των δύο πλευρών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...