Ανανέωση για το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

Σχετικά άρθρα

Το Hyundai Ioniq 5 βρίσκεται στην αγορά τρία χρόνια και η κορεατική εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Αυτή αποκτά νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, με το μήκος του να αυξάνεται κατά 2 εκατοστά λόγω αυτών. Επίσης υπάρχει νέα, μεγαλύτερη πίσω αεροτομή, νέες ζάντες αλλά και πίσω υαλοκαθαριστήρας.

Στο εσωτερικό το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 5 έχει περισσότερους φυσικούς διακόπτες. Ανάμεσά τους υπάρχουν κουμπιά για τη γρήγορη ενεργοποίηση των κλιματιζόμενων μπροστινών καθισμάτων, του θερμαινόμενου τιμονιού και της λειτουργίας υποβοήθησης στάθμευσης. Επιπλέον το αυτοκίνητο αποκτά νέα ασύρματη βάση φόρτισης , νέες ποτηροθήκες, νέα χειριστήρια κλιματισμού και διαδραστικά φώτα pixel στο τιμόνι.

Το μοντέλο προσφέρεται και στην N Line έκδοση που φέρει πιο σπορ προφυλακτήρες, πλαινές ποδιές και ζάντες 20″. Στο εσωτερικό της φέρει σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι, μαύρη επένδυση οροφής, κόκκινες ραφές, δίχρωμες επενδύσεις και νέα διακοσμητικά.

Επίσης υπάρχει ανανεωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει over-the-air ενημερώσεις, αναβαθμισμένη τεχνολογία ασφαλείας, ενισχυμένες πόρτες και μεσαίες κολόνες και υψηλότερη ακαμψία του αμαξώματος.

Η Hyundai βελτίωσε την ανάρτηση για να μειώσει τους κραδασμούς στο τιμόνι και διπλασίασε τις ενισχύσεις πίσω και κάτω από το αυτοκίνητο για να μειώσει τον θόρυβο. Επιπλέον, ο πίσω ηλεκτροκινητήρας έχει επιπλέον ηχομόνωση ώστε το εσωτερικό να είναι πιο ήσυχο.

Τέλος, όπως το Ioniq 5 N, έτσι και το κανονικό μοντέλο διαθέτει πλέον τη μεγαλύτερη μπαταρία των 84 kWh, που αντικαθιστά αυτή των 77,4 kWh.

Το ανανεωμένο Ioniq 5 και το νέο Ioniq 5 N Line θα είναι διαθέσιμα στη Νότιο Κορεά από αυτόν τον μήνα, ενώ στις αγορές στον υπόλοιπο κόσμο θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα μέσα στο έτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...