Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά της από την Panasonic. Σήμερα, η Toyota έκανε γνωστό ότι σκοπεύει να αλλάξουμε το όνομα της εταιρείας σε Toyota Battery Co., από την 1η Οκτωβρίου 2024.

Με την Toyota Battery, η εταιρία θέλει να ενισχύσει τις δυνατότητές της στη μαζική παραγωγή μπαταριών αυτοκινήτων. Εκτός από τις μπαταρίες για υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (HEV), η Toyota σχεδιάζει να παράγει μπαταρίες για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία (BEV) και plug-in υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (PHEV).

Η στροφή της εταιρείας στη μαζική παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων θα επιτρέψει στην Toyota να ανταποκριθεί με ευελιξία στην αυξανόμενη ζήτηση μπαταριών, συμβάλλοντας παράλληλα στην περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της μαζικής παραγωγής.

Τα κεντρικά γραφεία της Toyota Battery, θα παραμείνουν στην πόλη Kosei, στην επαρχία Shizuoka, γενέτειρα και του Sakichi Toyoda, ιδρυτή του ομίλου της Toyota.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...