Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Haval H5 της κινέζικης Great Wall

Σχετικά άρθρα

Η Great Wall Motors, μια από τις μεγαλύτερες κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες, παρουσίασε το Haval H5 τον Ιούνιο του 2010 και ολοκλήρωσε την παραγωγή του το 2017. Νέες φωτογραφίες, όμως, δείχνουν ότι ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του μεσαίου μεγέθους SUV της, με την πρώτη να είχε μήκος 4.649 χλστ., πλάτος 1.810 χλστ., και ύψος 1.745 χλστ., ενώ βασιζόταν σε μια body-on-frame πλατφόρμα.

Το νέο Haval H5 υιοθετεί μια πιο “τετράγωνη” εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν στρογγυλοί προβολείς, μια μεγάλη μάσκα, ενώ δύο ορατοί κόκκινοι γάντζοι ρυμούλκησης προεξέχουν από τον προφυλακτήρα. Το νέο H5 διαθέτει μαύρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και έτσι είναι μαύρος ο εμπρός προφυλακτήρα, οι θόλοι των τροχών και οι πλαϊνές ποδιές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα, καθώς το λανσάρισμα του μοντέλου αναμένεται να γίνει στην κινεζική αγορά το τρίτο τρίμηνο του έτους. Παρόλα αυτά, φήμες λένε ότι θα προσφέρεται πιθανώς με έναν 1.500άρη turbo κινητήρα, έναν plug-in υβριδικό turbo 1,5-λίτρου και έναν 2,0-λίτρων turbo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...