Νέα AC Cobra MkVI στην έκθεση Top Marques

Σχετικά άρθρα

ac-cobra-mkvi-2

H AC Cars, η γηραιότερη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων στην Αγγλία, κατά την διάρκεια της έκθεσης “Top Marques” που διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στον Μονακό θα παρουσιάσει το Cobra MkVI. Η 6η γενιά του θρυλικού μοντέλου θα κατασκευαστεί στην Γερμανία και θα εφοδιάζεται με έναν 6.2 λίτρων V8 κινητήρα δανεισμένο από την Corvette και θα αποδίδει 437 άλογα για την έκδοση GT και 647 άλογα για την έκδοση GTS. Η γρήγορη έκδοση GTS θα είναι ικανή να επιταχύνει από στάση στα 100χλμ σε μόλις 3.3 δευτερόλεπτα.

Εξωτερικά ξεχωρίζει ο ρετρό σχεδιασμός του με την ελαφριά αφαιρούμενη hardtop οροφή που ανοίγει όπως οι πόρτες τύπου gullwing. Το σασί του αυτοκίνητου που είναι χειροποίητο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ενώ το supercar διαθέτει 4-πίστονες δαγκάνες της Porsche με αεριζόμενος δίσκους 332mm μπροστά και 298mm πίσω καθώς και αγωνιστικές αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες. Το πότε θα κυκλοφορήσει και με τι τιμή δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο ίσως μάθουμε κάτι παραπάνω την ερχόμενη εβδομάδα που θα παρουσιαστεί στην έκθεση “Top Marques”

[Πηγή: AC Cars | via WorldCarFans]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...