Φήμες: Volkswagen Polo R

Σχετικά άρθρα

VW Polo GTI - Geneva 2010

Με την δημιουργία του τμήματος R Performance από την VW είχα γράψει ότι ίσως η Volkswagen παρουσίαζε κάποια στιγμή στο μέλλον την R έκδοση του Polo. Εάν οι πληροφορίες του Βρετανικού Autocar είναι αληθής, τότε σύντομα θα δούμε την R έκδοση του Polo το οποίο θα εφοδιάζεται με έναν νέο 1600αρη TSI κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 210 άλογα με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά και μόνο στους εμπρός τροχούς αφού στο πάτωμα PQ25 που είναι κατασκευασμένο το νέο Polo, δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης συστήματος τετρακίνησης.

Σε ότι αφορά το στήσιμο του, η VW θα εφοδιάσει το νέο μοντέλο με σκληρότερες αναρτήσεις καθώς και με αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό διαφορικό XDS ώστε να καταφέρει να “βάλει κάτω” την επιπλέον δύναμη, ενώ στιλιστικά το αυτοκίνητο θα αποκτήσει ακόμη ποιο επιθετικό bodykit από αυτά των Scirocco R, και Golf R.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2012 ενώ η GTI έκδοση του νέο Polo (1400TSI – 180hp) που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο στη Γενεύη, θα αρχίσει την εμπορική του καριέρα το καλοκαίρι με αρχική τιμή στην Γερμανία κοντά στις €20.000.

[Πηγή:  Autocar.co.uk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr