Μετά απο δύο χρόνια λειτουργίας, τo AutoΒlog.gr μεγαλώνει και σε θέλει ακόμη πιο κοντά του.

 • Σου αρέσει να γράφεις κείμενα που θα τα διαβάζουν καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες;
 • Σου αρέσει να εκφράζεσαι μέσω του γραπτού λόγου;
 • Θέλεις να δημιουργείς δικά σου άρθρα εκφράζοντας τις δικές σου προσωπικές απόψεις;
 • Θέλεις να γίνεις ακόμη πιο ενεργό μέλος αυτης της παρέας;

Εαν αυθόρμητα σε όλα τα παραπάνω απάντησες ενα δυνατό “ναι” τότε δε μπορούμε παρά να σε βοηθήσουμε να ανεδείξεις το ταλέντο σου μέσα από της σελίδες του autoblog ως editor στην συντακτική μας ομάδα.

Σίγουρα όμως θα αναρωτιέσαι για το τι ακριβώς ψάχνουμε! Σωστά; Είναι απλό! Ψάχνουμε εσένα! Ο καθένας μπορεί να ενταχθεί στη παρέα μας με μόνες “απαραίτητες” προϋποθέσεις την ευχέρεια στην χρήση του γραπτού λόγου, την ικανότητα σύνταξης ευανάγνωστων κειμένων, την επαφή με τον χώρο της αυτοκίνησης, την δυνατότητα να διαθέσει λίγες ώρες την εβδομάδα για αυτό που αγαπάει όσο και εμείς, και φυσικά, τη θέληση να βοηθήσει το AutoBlog να μεγαλώσει και να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα  τους αναγνώστες του.

Εαν αναρωτιέσαι αν πληρείς τα παραπάνω, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις! Αν σε ενδιαφέρει, τότε μη χάνεις χρόνο, επικοινώνησε μαζί μας και μίλησέ μας για τα ενδιαφέροντά σου και για τα θέματα που θέλεις να γράψεις. Το AutoBlog.gr είναι οι αναγνώστες του! Το λέμε και το εννοούμε!

Proudly Powered by You!

 • PascaL 425 (Γιωργος)

  Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ που το κάνετε αυτό !! Είστε φιλικό, ζεστό και φοβερό site και το δείχνετε για άλλη μια φορά !!!!

  Νιώθω υποχρεωμένος να σας ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά γιατί την Τρίτη (27-7) δημοσίευσα το πρώτο μου άρθρο και φυσίκα έσεις μου προτείνατε να γράφω άρθρα στο site σας !! Μέχρι τώρα έχω δημοσιεύσει τρία άρθρα και θα συνεχίσω να γράφω και να δημοσιεύω περισσότερα !!!!

  Μακάρι και άλλοι φίλοι να γράφουν για το site. Θα είναι πολύ καλό !!!

  ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!

  • Να είσαι καλά Γιώργο !!!

   Το blogging είναι ελεύθερο σε όλους και εμείς απλά δίνουμε βήμα στις ιδέες σας.

   Εξάλλου δεν το λέμε τυχαία ότι το autoblog είναι οι αναγνώστες του και όχι οι συντάκτες του!

   ο κάθε ένας από εσάς/εμάς μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του μέσα από το autoblog

   :D :D :D

   AB

  • Ο Γιώργος είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα αναγνώστη που γράφει στο AutoBlog και γίνεται μέλος της παρέας μας! Και ο καταληλότερος για να μιλήσει για αυτή την εμπειρία! Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όλους!

 • Γιάννης

  Μπράβο εξαιρετική κίνηση! Θα μου άρεσε να γράφω και εγώ που και που αλλά ό,τι νέο ξέρω γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου το έχω μάθει από εδώ επομένως θα αρκεστώ στο να διαβάζω. Μπράβο πάντως πολύ ωραία ιδέα.