Ομολογώ ότι δεν περίμενα η Nissan να παρουσιάσει στο Παρίσι το ανανεωμένο GT-R αφού δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα το κάνει εκεί. Μπορεί να έπαιξαν ρόλο και οι spy φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ημέρες, αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτός ο πραγματικός ρόλος. Τέλος πάντων, πάμε να δούμε το αυτοκίνητο.

Όπως είχαμε δει από τις spy και τις leaked φωτογραφίες το αυτοκίνητο διαθέτει νέο επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, πίσω διαχύτη ο οποίος δίνει 10% παραπάνω κάθετη δύναμη σε υψηλές ταχύτητες καθώς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Για να πληρεί τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης το αυτοκίνητο πλέον διαθέτει πίσω κεντρικό LED φωτισμό ομίχλης. Επίσης περιμετρικά των μπροστά φωτιστικών σωμάτων και γύρω από το πλαίσιο της πινακίδας τα πλαστικά έχουν βαφτεί σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Μηχανικά οι Ιάπωνες δεν ανακοίνωσαν επίσημα τίποτα, αλλά οι φήμες θέλουν να αποδίδει γύρω στα 530 με 540 άλογα με Το σασί το σύστημα των φρένων και των αναρτήσεων να έχουν αναβαθμιστεί και αυτά.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη του έτους με την τιμή του να παραμένει στα ίδια επίπεδα με τα τωρινά. Φωτογραφίες στη συνέχεια.

[Live Photos via: autoblog.nl , autoblog.com]