Καμμένη Ferrari 458 Italia ξανά

Σχετικά άρθρα

Και ναι, ακόμη μια Ferrari 458 Italia έγινε λαμπάδα, αυτή τη φορά στο Sao Paulo της Βραζιλίας, δύο μήνες μετά, από τότε που η Ferrari ανακοίνωσε επίσημα πρόγραμμα ανάκλησης για την 458 Italia.

Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε πάλι από το πίσω μέρος, από το ίδιο σημείο και με τα προηγούμενα περιστατικά. Η Ferrari ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην μονωτική κόλλα που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρία στην προστατευτική ασπίδα των πίσω θόλων, η οποία είναι αρκετά ελαστική και μετά από έκθεση της στις υψηλές θερμοκρασίες που παράγει ο V8 κινητήρας, έρχεται σε επαφή με μέρος της εξάτμισης και έτσι ξεκινά η φωτιά.

Το γιατί η συγκεκριμένη 458 πήρε φωτιά παραμένει άγνωστο, όπως άγνωστο παραμένει επίσης, εάν το αυτοκίνητο αυτό είχε ανακληθεί ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές αφαίρεσης της κόλλας.

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...