Υβριδικές εκδόσεις AMG στο μέλλον

Σχετικά άρθρα

H AMG δεν μπορεί να αφήσει να την προσπεράσουν οι ανταγωνιστές και έτσι στο μέλλον θα βγάλει και αυτή υβριδικές εκδόσεις. Η Mercedes θα εφοδιάσει τα μοντέλα της AMG με “πράσινη” τεχνολογία όπως σύστημα start/stop αλλά και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα ώστε να μειώσει τις εκπομπές CO2.

Ο επικεφαλής της Daimler στον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών, Herbert Kohler, δήλωσε στο Autocar ότι είναι δεδομένο ότι τα μελλοντικά μοντέλα της AMG θα διαθέτουν υβριδική τεχνολογία.

Στο μέλλον, η AMG θα συνεχίσει να προσφέρει αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων αλλά ανάμεσα τους θα βρίσκονται και υβριδικές εκδόσεις. Η AMG πρέπει να μειώσει τους ρύπους της.

Κράτησε την τελευταία πρόταση του Kohler. Γι’αυτό γίνονται όλα. Τα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών αναγκάζουν τις εταιρίες κατασκευής supercar να βγάλουν “πράσινα” αυτοκίνητα. Το έχουν κάνει μέχρι στιγμής πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Ferrari, η Porsche, η Mercedes, η Audi και που το ξέρεις ίσως και η Lamborghini παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...