Μινιατούρες κατασκευασμένες από αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών!

Σχετικά άρθρα

Ο ΝεοΖηλανδός καλλιτέχνης Sandy Sanderson, δημιουργεί κάτι το πραγματικά πανέμορφο. Παίρνει αλουμινένια κουτιά από μπύρες και αναψυκτικά και τα μετατρέπει σε εξαιρετικά λεπτομερή αντίγραφα κλασικών αυτοκινήτων.

Για την κάθε μινιατούρα ο Sanderson χρησιμοποιεί από 8 έως 30 κουτάκια και για την κατασκευή της μπορεί να χρειαστεί έως και ένα μήνα. Ένα μήνα θα αναρωτιέσαι, πολύς χρόνος δεν είναι; Δεν είναι θα σου απαντήσω, αφού πρόσεξε τις λεπτομέρειες του κάθε αυτοκινήτου. Κινητήρας, τροχοί, χειρόφρενο, πίνακας οργάνων, λεβιέ ταχυτήτων έχουνε τέτοια λεπτομέρεια που δεν πιστεύεις ότι πρόκειται για δουλειά η οποία έχει γίνει από ανθρώπινο χέρι.

Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα αυτά πωλούνται με τις τιμές του να κυμαίνονται από 800 έως 2.000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (€225 – €1.130). Ακριβά θα τα χαρακτηρίσετε κάποιοι. Εντάξει είναι λίγο ακριβά αλλά μην ξεχνάς ότι πρόκειται για έργα τέχνης. Απίστευτα μεγάλη gallery στη συνέχεια.

[Πηγή: Cancars]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...