Νέα μικρή Maserati με κινητήρα από την Chrysler

Σχετικά άρθρα

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές σχετικά με την νέα entry-level Maserati η οποία θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi A6, BMW 5-Series και Mercedes E-Class. Σύμφωνα με το Car and Driver, το αυτοκίνητο αναπτύσσεται παράλληλα με την νέα Quattroporte με τον σχεδιασμό της να τον έχει αναλάβει ο οίκος Pininfarina. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το σασί της θα είναι αλουμινένιο ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε τετρακίνητη έκδοση. Αργότερα θα υπάρχει και μια δυνατή έκδοση ώστε να ανταγωνιστεί τα γρήγορα E63 AMG, Audi S6 και BMW M5.

Μηχανικά θα φορά ένας turbodiesel και 2 νέους βενζινοκινητήρες όπου ο ένας από αυτούς θα είναι η turbo έκδοση του V6 Pentastar της Chrysler 3.6 λίτρων. H απόδοση των κινητήρων θα κυμαίνεται από τα 300 έως τα 400 άλογα και θα συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Μέχρι στιγμή η κωδική του ονομασία είναι M157, θα παρουσιαστεί το 2013 και θα κοστίζει γύρω στις €55.000.

[Πηγή: Car and Driver]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...