Το Audi R4 δεν “πέθανε”

Σχετικά άρθρα

Το Autocar με σημερινό του άρθρο, ήρθε να αμφισβητήσει την είδηση του Auto Motor and Sport του περασμένου μήνα, που έλεγε ότι η Audi έβαλε στο χρονοντούλαπο το R4.

Το Autocar δηλώνει ότι η Audi έχει δώσει το πράσινο φως για την ανάπτυξη του R4. Το αυτοκίνητο θα είναι πισωκίνητο, με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένος στο κέντρο. Θα κατασκευαστεί πάνω στην νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα του VW Group, MQB (Modular Querbaukasten), πάνω στην οποία θα κατασκευαστούν πολλά μοντέλα της VW και της Porsche.

Δεν έχουμε εγκαταλείψει τα πλάνα μας για να παρουσιάσουνε ένα roadster μοντέλο το οποίο θα βασίζεται στο E-tron Spyder. Έχουμε αναπτύξει το σχέδιο και επεξεργαζόμαστε το επιχειρηματικό πλάνο του, αλλά δεν πρόκειται να βγει στην αγορά νωρίτερα από την τρίτη γενιά του ΤΤ, δήλωσε ανώνημη πηγή της Audi.

Το Autocar λέει ότι το R4 ίσως θα φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2.0-λιτρου TFSI καθώς και τον 2.5-λιτρο TFSI που φοράνε τα TT-RS και RS3 Sportback. Επίσης ίσω υπάρχει και ο δίλιτρος TDI τεχνολογίας twin-turbo που θα αποδίδει κοντά στα 200 άλογα.

Το πότε να το περιμένουμε; Γύρω στο 2014 με 2015.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...