Η Audi νικητής στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans

Σχετικά άρθρα

Η Audi ήταν τελικά αυτή που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans, για 10η φορά φορά στην ιστορία της, παρότι τα 2 από τα 3 της R18 TDI που συμμετείχαν, τράκαραν χθες.

Το πλήρωμα που νίκησε ήταν αυτό των Benoît Tréluyer (F), Marcel Fässler (CH) και André Lotterer οι οποίοι τερμάτισαν 13.854 δευτερόλεπτα μπροστά από το πλήρωμα Lamy/Bourdais/Pagenaud που οδηγούσε το ένα από τα τρία Peugeot 908. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου το δεύτερο Peugeot 908 με οδηγούς τους Montagny/Sarrazin/Minassian.

Στη κατηγορία LMP2 νικητής η Greaves Motorsport με ένα Zytek Nissan. Στην δεύτερη θέση η Signatech Nissan με ένα Oreca 03-Nissan και στην τρίτη η Level 5 Motorsports με ένα Lola Coupe.

Στη κατηγορία GTEPRO νικητής ήταν η Corvette Racing με ένα Corvette C6. Στην δεύτερη θέση η AF Corse Srl με μια Ferrari 458 Italia GT2 και στην 3η η BMW Motorsport με μια BMW M3 GT.

Τέλος στη κατηγορία GTEAM νικητής ήταν πάλι μια Corvette C6 της Larbre Competition. Στην δεύτερη θέση η Porsche 911 RSR της ίδιας ομάδας και στην 3η το Ford GT της Robertson Racing LLC.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η κατάταξη όλων των κατηγοριών εδώ.

[Photo Copyright: Audi Motorsport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...