Στον Καναδά, ο Michael Schumacher έκανε τον καλύτερο μέχρι στιγμής αγώνα για φέτος. Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τερμάτισε 4ος, μόλις 0.4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Mark Webber, ο οποίος σίγουρα είχε στα χέρια του ένα πιο γρήγορο αυτοκίνητο. Φυσικά, ο Γερμανός θέλει να συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις για να ανέβει ακόμα περισσότερες θέσεις στη βαθμολογία, καθώς με την 4η θέση στο Μόντρεαλ ισοβαθμεί με τον team-mate του, Nico Rosberg. Μπορεί να έχουν και οι δύο από 26 βαθμούς, ωστόσο, λόγω της 4ης θέσης, ο 42χρονος είναι μπροστά.

Μετά από ένα ενθαρρυντικό Σαββατοκύριακο στον Καναδά, είναι ωραίο να επιστρέφεις στην Ευρώπη, εδώ που θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος. Ο αγώνας στη Βαλένθια είναι ένα από τους πιο ασυνήθιστους στο ημερολόγιο, με μια διαδρομή πόλης, η οποία, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ ελκυστική για τους οδηγούς και για τους οπαδούς.

Απόλαυσα το Σαββατοκύριακο εδώ πέρυσι, καθώς η πίστα είναι, κατά έναν περίεργο τρόπο για μια διαδρομή πόλης, αρκετά γρήγορη, έτσι ανυπομονώ να βρεθώ εκεί. Φυσικά, ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση, μεταφέροντας άλλο ένα δυνατό και ενθαρρυντικό Σαββατοκύριακο στους αγώνες μέσα στο σπίτι μας, στην Αγγλία και τη Γερμανία.


[Πηγή: Mercedes GP]