Πηγαίνοντας προς το Grand Prix του Silverstone, η συζήτηση γύρω από τον νέο κανονισμό που απαγορεύει τις ακραίες χαρτογραφήσεις γίνεται όλο και πιο έντονη. Όλες οι κορυφαίες ομάδες θα χάσουν κάποια δέκατα. Το θέμα είναι ποια θα χάσει περισσότερα. Οι πλειονότητα πιστεύει ότι το μονοθέσιο που θα χάσει την περισσότερη απόδοση είναι η RB7 της Red Bull, καθώς το αυστριακό αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο πάνω σε αυτό το σύστημα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Mercedes GP, Ross Brawn, πιστεύει ότι δε θα αλλάξει η σειρά της απόδοσης των μονοθεσίων.

Δε νομίζω. Πιστεύω ότι οι περισσότερες από τις κορυφαίες ομάδες θα χάσουν κάτι, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι δραματικό, και δε νομίζω ότι θα αλλάξει η σειρά. Όλες οι κορυφαίες ομάδες έχουν εργαστεί σκληρά για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Ο Βρετανός μίλησε και για τον Sebastian Vettel, λέγοντας πως θα είναι πολύ παράξενο, αν ο Super Star της Red Bull Racing δεν κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι θα είναι πολύ παράξενο, αν ο Sebastian δεν κερδίσει το πρωτάθλημα. Έχει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, οδηγεί φανταστικά. Είναι δύσκολο να φανταστώ το λόγο που δε θα το κάνει.


[Πηγή: Motorsport]