Brawn: Ο νέος κανονισμός δε θα αλλάξει τις ισορροπίες

Σχετικά άρθρα

Πηγαίνοντας προς το Grand Prix του Silverstone, η συζήτηση γύρω από τον νέο κανονισμό που απαγορεύει τις ακραίες χαρτογραφήσεις γίνεται όλο και πιο έντονη. Όλες οι κορυφαίες ομάδες θα χάσουν κάποια δέκατα. Το θέμα είναι ποια θα χάσει περισσότερα. Οι πλειονότητα πιστεύει ότι το μονοθέσιο που θα χάσει την περισσότερη απόδοση είναι η RB7 της Red Bull, καθώς το αυστριακό αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο πάνω σε αυτό το σύστημα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Mercedes GP, Ross Brawn, πιστεύει ότι δε θα αλλάξει η σειρά της απόδοσης των μονοθεσίων.

Δε νομίζω. Πιστεύω ότι οι περισσότερες από τις κορυφαίες ομάδες θα χάσουν κάτι, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι δραματικό, και δε νομίζω ότι θα αλλάξει η σειρά. Όλες οι κορυφαίες ομάδες έχουν εργαστεί σκληρά για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Ο Βρετανός μίλησε και για τον Sebastian Vettel, λέγοντας πως θα είναι πολύ παράξενο, αν ο Super Star της Red Bull Racing δεν κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι θα είναι πολύ παράξενο, αν ο Sebastian δεν κερδίσει το πρωτάθλημα. Έχει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, οδηγεί φανταστικά. Είναι δύσκολο να φανταστώ το λόγο που δε θα το κάνει.


[Πηγή: Motorsport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr