Μπορεί το σερί της Red Bull στις pole position μπορεί να συνεχίζεται, αλλά διακόπηκε ένα άλλο. Αυτό του Sebastian Vettel, το οποίο κρατούσε εδώ και 3 Grand Prix, από το Μονακό. Ο Γερμανός ήταν μόλις 32 χιλιοστά πιο αργός από τον Webber, και τόνισε πως το νερό που υπήρχε σε κάποια σημεία της πίστας δυσκόλεψε την προσπάθειά του, όπως και των υπόλοιπων οδηγών.

Νομίζω ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Νομίζω πως όταν αρχίζει να βρέχει εδώ μπορεί, μπορεί να είναι σε διάφορα σημεία της πίστας, έτσι είναι αρκετά δύσκολο να δεις που είναι βρεγμένα και που είναι καλά, έτσι στηρίζεσαι στον γύρο εξόδου ή στον προηγούμενο γύρο. Αν πηγαίνεις με τέρμα γκάζι και πατήσεις σε μια βρεγμένη περιοχή, είναι πολύ εύκολο να βγεις από την πίστα. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να έχω δεύτερο γύρο στο Q3, θα ήθελα πάρα πολύ να ανταγωνιζόμουν τον Mark ξανά, αλλά έκανε έναν καλό γύρο.

Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, ειδικά με όλα όσο λεγόταν ερχόμενοι στον συγκεκριμένο αγώνα, έτσι είναι καλό να βλέπουμε ότι είμαστε ακόμα στην κορυφή του παιχνιδιού μας και μπορούμε να κάνουμε γρήγορους χρόνους. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί αύριο, νομίζω ότι αυτή η πίστα είναι σκληρή με τα ελαστικά, έτσι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε αύριο.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Clive Mason/Getty Images]