Τέλος στις φήμες θέλησε να βάλει ο Dan Ackerson, CEO της General Motors έτσι ώστε σταματήσει η έντονη αυτή παραφιλολογία που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες. Ο CEO του Αμερικάνικου κολοσσού σε δηλώσεις του The Detroit Bureau μεταξύ άλλων ανέφερε:

Δεν κάνω σχόλια σε φήμες, και μάλιστα υπήρξαν πολλές από αυτές τελευταία. Εγώ έχω να πω το εξής. Η Opel δεν είναι προς πώληση.

Ο Ackerson το έκανε σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν την Opel είτε στην VW είτε σε καμία άλλη εταιρία. Τον περασμένο καιρό, ο γερμανικός κυρίως τύπος, έχει βγάλει διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την πιθανή πώληση της Opel στην VW.

Τέλος ο Ackerson αναμένει ότι η αύξηση των πωλήσεων θα συνεχιστεί, για έκτο συνεχόμενο τρίμηνο για την GM που μόλις πριν από 2 χρόνια ήταν που κήρυξε πτώχευση.

[Πηγή: The Detroit Bureau]

 • LJ

  Η Opel ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ μελος της GM σας αρεσει η οχι κ. Γερμανοι. Αν θελετε να αγορασετε εταιρια να παιρνατε την Th!nk αλλα σας προλαβε ο Πουτιν!

  • δηλαδη θες να μας πεις οτι δεν ειναι γερμανική η Opel?

  • LJ

   Ειναι Αμερικανικων συμφεροντων απο το 1929.

   Ειναι Ιταλικη η Chrysler?
   Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου…

  • οχι δεν ειναι Ιταλική η Chrysler, όπως ούτε η Opel αμερικάνικη…
   απλά εξέφρασα αυτη την απορία προς το σχόλιο σου γιατι λές…
   “οχι κ. Γερμανοι, αν θελετε να αγορασετε εταιρια να παιρνατε την Th!nk αλλα σας προλαβε ο Πουτιν!!!!”
   εννοώντας ότι Γερμανοι είναι κ οι μεν(Opel) κ οι δε (υποψήφιοι αγοραστες, βλέπε VW)

  • LJ

   Ετσι οπως το βλεπω εγω και η Γερμανικη κοινη γνωμη(εκφραζεται απο τα δημοσιευματα) και οι Γερμανοι της VW αλλα και οι Γερμανοι της Opel δεν γουσταρουν που ειναι παραρτημα της GM. 

   Εξ Ου και η εφραση μου ”κ. Γερμανοι”.