Massa: Το σχόλιο δεν έχει σχέση με την επαφή

Σχετικά άρθρα

Μετά από την επαφή και το κλαταρισμένο ελαστικό στον αγώνα της Σιγκαπούρης, η οργή του Felipe Massa βρισκόταν σε περίσσεια ποσότητα. Σε αντίθεση με τον Lewis Hamilton, ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να ανακτήσει πολλές θέσει και να μαζέψει αρκετούς βαθμούς. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως ο “Billion Dollar Man” δε χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά το μυαλό του. Το θέμα δεν τελείωσε εκεί, αφού, όπως αποκάλυψε το επίσημο site της Formula 1, μέσω του βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, ο 30χρονος δέχθηκε εντολή από τον Rob Smedley να καταστρέψει τον αγώνα του Βρετανού.

Ο Massa παίρνει επίσημη θέση για όλα αυτά, επισημαίνοντας ότι το σχόλιο του μηχανικού του δεν είχε καμία σχέση με την επαφή των δύο οδηγών.

Έχω πει ότι υπήρξε μια μικρή καταιγίδα πάνω στη φράση που μου είπε ο μηχανικός μου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εκτός από το γεγονός ότι δε θυμάμαι τι είπε ο Rob, δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να δημιουργούμε προβλήματα τώρα και να προσπαθούμε να συνδέσουμε αυτό με τη συνέχεια και την επαφή με τον Hamilton. Είναι δύο ξεχωριστές στιγμές και δεν έχουν να κάνουν μεταξύ τους.

Το θέμα για τον Massa έχει τελειώσει, και τονίζει ότι θα συζητήσει το θέμα με τον Hamilton, για να ξεκαθαρίσουν το θέμα.

Είμαι σίγουρος πως ο Lewis κι εγώ θα βρούμε έναν τρόπο για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, καθώς είναι ο μόνος σωστός τρόπος μεταξύ δύο οδηγών. Ό,τι συμβαίνει στην πίστα, πρέπει να παραμένει στην πίστα.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα