Μετά την επιβεβαίωση από τον ίδιο τον CEO της Honda, έχουνε φουντώσει οι φήμες σχετικά με το πότε θα παρουσιαστεί το νέο NSX. Την προηγούμενη εβδομάδα, το Auto Express, ανέφερε, ότι το αυτοκίνητο θα βασίζεται στο πρωτότυπο Acura που χρησιμοποιεί ο Tony Stark στη νέα ταινία The Avengers, παρότι εκπρόσωπος της Acura, είχε δηλώσει ότι το πρωτότυπο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ταινία και μέχρι στιγμής δεν έχουνε σχέδια για να το περάσουν στη παραγωγή.

Τώρα, άλλο ένα βρετανικό περιοδικό, το Autocar, έχει νέες λεπτομέρειες, από επίσημα χείλη αυτή τι φορά. Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας, Mibe Toshihiro, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο παγκόσμιο φόρουμ των αυτοκινητοβιομηχανιών που έγινε στη πόλη Chengdu της Κίνας, ανέφερε ότι εργάζονται ήδη πάνω στη νέα γενιά ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, ενώ σε ότι αφορά τον νέο NSX, δήλωσε ότι ήδη το μοντέλο βρίσκεται στο τμήμα του και ότι θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον project.

Οι φήμες το θέλουν να φορά έναν V6 3.5 έως 3.7-λίτρων και θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Παραμένει ασαφές το πως θα λειτουργεί η διάταξη αυτή, αλλά οι φήμες θέλουν τον V6 να δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς, την ώρα που οι ηλεκτροκινητήρες θα δίνουν κίνηση στους μπροστά, κάνοντας το νέο NSX τετρακίνητο. Το σώμα του και το σασί του θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θα τεθεί απέναντι από το Nissan GT-R με κόστος γύρω στις £65.000 (€75.000).

Το πρωτότυπο της ταινίας The Avengers θα παρουσιαστεί πιθανότατα τον Δεκέμβριο στο Τόκιο, αφού η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2012. Το αν θα μοιάζει με το πρωτότυπο αυτό το νέο NSX, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

[Πηγή: Autocar | Photo Copyright: W.E.N.N.]