Δεν έχουνε περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren, δήλωσε πως ο Lewis Hamilton αισθάνεται την πίεση από τον Jenson Button, πράγμα που ωθεί τον Βρετανό στα λάθη. Ο Hamilton, όμως, δε συμφωνεί μ’ αυτές τις δηλώσεις, αλλά δεν το εκφράζει και με τον καλύτερο τρόπο, αφού δηλώνει ότι τα σχόλια του αφεντικού του είναι σκουπίδια! Για να δούμε τι είπε:

Έκανε κάποια σχόλια, με τα οποία διαφωνώ. Είναι σκουπίδια. Τα θέματά μου είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερα απ’ αυτό, πολύ πιο προσωπικά. Ο Jenson κάνει εξαιρετική δουλειά για την ομάδα. Έχει κάνει φοβερή δουλειά, ώστε να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Επίσης, αφήνει να εννοηθεί ότι έχει καλύτερη ψυχολογία απ’ αυτόν, αφού έχει ένα γεμάτο περιβάλλον γύρω του. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι ξέρει το πώς θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις το 2012.

Έχει τον πατέρα του σε κάθε αγώνα, έχει τον manager του, έχει τους φίλους του και την κοπέλα του συνεχώς. Έχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον γύρω του και δεν έχει προβλήματα στο μυαλό του. Είναι σε καλύτερη θέση απ’ ό,τι εγώ, έτσι δε θα περίμενα να τα πάει χειρότερα. Αλλά δεν είναι αυτό που επηρεάζει τη δική μου απόδοση. Έχω τα δικά μου προβλήματα.

Έχω χάσει το περιβάλλον μου. Είναι προτεραιότητα για μένα να δημιουργήσω μια ατμόσφαιρα γύρω από τον εαυτό μου, γιατί αυτό μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο. Η προσωπική σου ζωή επηρεάζει ό,τι κι αν κάνεις, ό,τι κι αν λες. Δεν είναι δικαιολογία, έτσι έχουν τα πράγματα. Είμαι σίγουρος πως ξέρω το τρόπο για να επανέλθω την επόμενη σεζόν.

Τέλος μίλησε και για τον χωρισμό του από τη Nicole Scherzinger, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν.

Δεν προγραμματίζεις να μείνεις μόνο σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν ήμουν σε σχέση, αυτή (η Nicole) ήταν πιθανόν το πιο θετικό γεγονός στο ζωή μου. Και ίσως πρέπει να επιστρέψω σ’ εκείνη την κατάσταση.


[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyright: HOCH ZWEI]