Renault: Ο manager του Kubica έχει αποδεχθεί την ανακοίνωσή μας

Σχετικά άρθρα

Επεισόδιο νούμερο 3 στο σήριαλ της ανακοίνωσης της ότι ο Robert Kubica δε θα μπορέσει να ξεκινήσει το 2012. Στις 23 του μήνα, η βρετανική ομάδα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία διαβάσαμε και λόγια του Kubica. Χθες, ο manager του Πολωνού, Daniele Morelli, αντέδρασε, λέγοντας ότι τα λόγια του 26χρονου έχουν αλλαχθεί από την ομάδα του.

Στο σημερινό μας επεισόδιο, ο Πρόεδρος της Renault, Eric Bouller, απαντάει στα λόγια του Morelli, υπογραμμίζοντας πως έχουν συμφωνήσει για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Συμφωνήσαμε στη δήλωση αυτή, διότι ο Robert, προφανώς, δεν μπορεί να ξεκινήσει τη σεζόν μαζί μας ή με οποιονδήποτε άλλον. Συμφωνήσαμε με τον Daniel να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση, τουλάχιστον για να πληροφορήσουμε τον κόσμο για το τι συμβαίνει.

Έχει εγκρίνει την ανακοίνωση, έτσι ήταν όλα μια χαρά. Μπορώ να σας δείξω και το e-mail, και τώρα είναι αναστατωμένος για άγνωστο λόγο. Δημιουργεί ιστορίες από το πουθενά. Θα ήμασταν πολύ ξεκάθαροι, σκέφτομαι επαγγελματικά. Περιμένουμε τον Kubica για μεγάλο χρονικό διάστημα και ακόμα περιμένουμε μήπως θελήσει να κάνεις δοκιμές μαζί μας, ώστε να τον βοηθήσουμε.


[Πηγή: Renault | Photo Copyright: REUTERS/Heino Kalis]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα