O Raikkonen ξανά σε cockpit μονοθεσίου

Σχετικά άρθρα

Έπειτα από τον αγώνα το τελευταίο Grand Prix στο Abu Dhabi, το 2009, ο Kimi Raikkonen κάθεται ξανά σ’ ένα μονοθέσιο της Formula 1. Ο 32χρονος βρέθηκε στο εργοστάσιο της Lotus, στο Enstone, προκειμένου να του πάρουν μέτρα για το νέο του κάθισμα. Ο Πρωταθλητής του 2007 δήλωσε πως ένιωσε λίγο περίεργα, ωστόσο πιστεύει ότι θα συνηθίσει γρήγορα τον μικρό χώρο του cockpit.

Την τελευταία φορά που επισκέφθηκα το Enstone, μπήκα γρήγορα μέσα σ’ ένα μονοθέσιο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που κάθομαι σωστά σ’ ένα μονοθέσιο Formula 1 με το κράνος, ύστερα από τον τελευταίο αγώνα του 2009. Ένιωσα λίγο περίεργα στην αρχή, διότι το cockpit φαίνεται λίγο μικρό, αλλά είναι φυσιολογικό. Είναι όπως ακριβώς ήταν και στο παρελθόν. Αισθάνεσαι λίγο περίεργα στην αρχή, αλλά προσαρμόζεσαι γρήγορα. Θα είναι ωραίο να επιστρέψω στους αγώνες.

Επιπλέον, ο “Iceman” επανέλαβε ότι δεν τον ενδιαφέρουν αυτά που πιστεύουν διάφοροι, σχετικά με την απόδοσή του και το κίνητρό του.

Δεν έχει καμία επίδραση σε ‘μένα. Κάποιες φορές, ακούς μερικές ανοησίες και μερικά όμορφα πράγματα. Το κυριότερο είναι ότι επέστρεψα, και ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία με την ομάδα, έτσι είμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν κοίταξα πραγματικά τι λένε ή τι πιστεύουν. Κάνω το δικό μου, και όσο είμαι ικανοποιημένος μ’ αυτόν, είναι το κυριότερο για ‘μένα.


[Πηγή: Lotus]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr