Οι κλοπές αυτοκινήτων στο Dubai έχουνε αυξηθεί τελευταία και η αστυνομία καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες έτσι ώστε να τις μειώσει. Μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε είναι ότι πλέον θα δίνει κλήσεις στους οδηγούς οι οποίοι αφήνουν τα αυτοκίνητα τους με το κλειδί στην μίζα και αυτοί απομακρύνονται από αυτό (!!!). Σύμφωνα με το emirates247,οι κάτοικοι του Dubai παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους έξω από καταστήματα χωρίς ωστόσο να πάρουν τα κλειδιά πάνω από την μίζα, αφήνοντας το αυτοκίνητο στο ρελαντί, με το 10% των ληστειών να αφορούν τέτοιες περιπτώσεις.

Από εδώ και στο εξής, όσοι οδηγοί βρεθούν να αφήνουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους στη μίζα θα πληρώνουν 300 Dirhams (κοντά στα €64) με την αστυνομία να συμβουλεύει τους οδηγούς να κλειδώνουν τις πόρτες των αυτοκινήτων τους όταν βγαίνουν από το αυτοκίνητο. Το Grand Theft Auto V κανονικά έπρεπε να έχει θέμα το Dubai.

[Πηγή: Emirates247 | Photo: Werner Schnell/Flickr]

 • cfu

  lol neo GTA dubai!!!!

  • hellboy

   gta dubai edition!!!!!!!δυστιχως η ροκ σταρ ειναι πισω!!!!!!!!!!!!

 • χέστηκαν οι ιδιοκτήτες τετοιων αυτοκινήτων για μια κλήση €64!!!

 • MitsosDaBest

  Μπορεί να τα αφήνουν με το κλειδί επάνω για να τα κλέβουν οι άλλοι και μετά οι ιδιοκτήτες να παίρνουν λεφτά από την ασφαλιστική (αν έχουν εκεί)…

 • αντε στο ντουπαι το καταλαβαινω!!!! εχουν φραγκα και δεν λογαριαζουν τιποτα!!!!! αλλα εδω στην ελλαδιτσα που μου το κανει και η κυρατσω με το clio tou 1996” για να παρει τσιγαρα απο το περιπτερο????? γιατι????????????????

  • Constantine

   Σωστό και αυτό !! Προσωπικά δεν αφήνω καν σακούλα αδεια μεσα όταν φευγω απο το αμαξι . Ουτε άδειο κουτάκι Κοκα Κόλα . Ολα στο πορτ – μπαγκάζ, είναι ικανοί μερικοί πλέον να σου σπάσουν το τζάμι μόνο με την υποψία πως μπορεί κάτι να εχεις μέσα που να αξίζει ή να σου πάρουν το αναψυκτικό