Μετά την teaser φωτογραφία, η Italdesign Giugiaro έδωσε και ένα teaser video από το νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης. Το video δείχνει μερικά ακόμη μέρη του πρωτότυπου αλλά δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα σχετικά με τον σχεδιασμό του.

Να θυμίσω ότι η Italdesign Giugiaro έχει εξαγοραστεί από το VW Group, αφού τον Μάιο του 2010, ο Γερμανικός κολοσσός εξαγόρασε το 90.1% του Ιταλικού σχεδιαστικού οίκου. To υπόλοιπο 9.99% να μένει στην οικογένεια του Giugiaro. Η VW προχώρησε στην κίνηση αυτή επειδή ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της περισσότερους σχεδιαστές και μηχανικούς ώστε να καταφέρει να επιτύχει τον στόχο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων το χρόνο, ξεκινώντας από το 2018 ώστε να γίνει η νούμερο ένα αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου. Και τα 975 άτομα που δουλεύουν αυτήν την στιγμή στην εταιρία θα διατηρήσουν την θέση τους και θα σχεδιάσουν τα επόμενα best seller του ομίλου.

[Πηγή: Italdesign]

 • MitsosDaBest

  Τα VW τώρα θα μοιάζουν με Alfa Romeo… =(

  •  ευχή θα ηταν αυτό για την VW…
   αλλά δεν πρόκειται ποτέ να μοιάσουν!
   ευτυχως!

 • ggarfe

  Όσο καί αν φαίνεται περίεργο, η φάουβε αγόρασε την επιχείρηση του giugiaro για να μην υπάρξει διαρροή των σχεδίων που είχε πληρώσει η φαουβε στην Ιταλική εταιρία!
  Η giugiaro έχει εδώ καί καιρό αρκετά σχέδια στα συρτάρια της για τη φάουβε.
  Φυσικά πλην ελαχίστων περιπτώσεων (ένα, μπορεί καί κανένα…) δεν πρόκειται να τα δούμε σε παραγωγή μιας καί τα vw δεν χρειάζονται σχεδιαστικό τμήμα.
  Αλλάζουν λίγο ένα φανάρι, ένα φλας, λίγο το σχέδιο των led, ένα κουμπάκι στο ταμπλό, καί ΤΣΟΥΠ! Έτοιμη η ολοκαίνουρια γκόλφω, το pSolo, το πατσάτ…