Όλο και περισσότερο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει κανονικά το φετινό Grand Prix στο Μπαχρέιν. Η FIA έχει τονίσει ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση στο εσωτερικό του Μπαχρέιν, αλλά οι διαδηλωτές απειλούν μ’ επεισόδια και στον χώρο της πίστας. Η τοπικές αρχές διαβεβαιώνουν τη FIA ότι υπάρχει αρκετή ασφάλεια για τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά την ίδια γνώμη δε φαίνεται να έχουν οι ομάδες.

Σύμφωνα με τους Times, οι ομάδες σχεδιάζουν να μην ταξιδέψουν στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου, καθώς ανησυχούν για την ασφάλεια τους, αλλά και ότι έχουν βγάλει διπλό αεροπορικό εισιτήριο για τον αγώνα της Κίνας. Ένα για να μεταβούν στη Shanghai κι ένα για να επιστρέψουν στα εργοστάσιά τους, κάτι που σημαίνει ότι δε θα ταξιδέψουν στο Μπαχρέιν, διότι θα το έκαναν αμέσως μετά από το Κινεζικό Grand Prix, μιας και δεν υπάρχει κενό Σαββατοκύριακο.

Συζήτηση για το θέμα θα υπάρξει στο Grand Prix της Κίνας, εκεί όπου θα συζητηθεί (ξανά) η νομιμότητα του F-Duct της Mercedes.

[Πηγή: Times | Photo Copyright: STR/AFP/Getty Images]

 • κ πολύ καλά θα κάνουν!!!

  χέστηκα για την F1 μπροστά στα ανθρώπινα δικαιώματα!!!

 • Draculis

  Οι ομάδες τον παίρνουν να μην πω τίποτα χειρότερο… Τσακιστείτε να πάτε στο Μπαχρέιν μη και χάσουμε πάλι το Γκραν Πρι! Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, εκεί έτσι και τολμήσει να κουνηθεί κανείς θα καταλήξει στη φυλακή.Άντε που την έχει δει ανθρωπιστική οργάνωση η F1… Μπέρνι κάνε φέτος τον αγώνα για να δείξεις στους αραπάδες ότι δε μασάς από διαδηλώσεις και τα συναφή και του χρόνου μάζευτα και πήγαινε αλλού…Και οι ομάδες αμάν πια, αφορμή ψάχνουν να μην ταξιδέψουν…

 • Draculis

  Δεν πάμε καλά πάντως, 2η σερί χρονιά να είναι στον αέρα ένας αγώνας. Bernie αφού δεν κάθονται στα αυγά τους και θέλουν εξεγέρσεις, πάρε τον αγώνα (μαζί και τα λεφτά) και φύγε. Χεστήκαμε για τους αράπηδες του Μπαχρέιν, πάμε σε ευρωπαική χώρα γαμότο που δεν τινάζουν τον αγώνα στον αέρα οι κάθε παλαβοί !!!!

 • Etien Navar

  Δεν θα γινεις ανθρωπος ποτε….οπαδε οπαδε….