Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή του AutoGuide, η Toyota ήδη εργάζεται για τον διάδοχο του εκπληκτικού supercar της Lexus το LFA. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο θα είναι ακόμα πιο εξωτικό, πιο δυνατό, δύο φορές περίπου πιο ακριβό αλλά και ακόμα πιο σπάνιο μιας κ ισχυρίζεται ότι θα περιοριστεί στη παραγωγή μόνο 100 αυτοκινήτων.

Συγκριτικά, να σου θυμίσω ότι το LFA παράχθηκε σε 500 αυτοκίνητα, έχοντας κάτω από το καπό ένα κινητήρα 4.8-λίτρων V10 με απόδοση 552 ίππους και κοστίζει 375.000

Ακόμα είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε τις ακριβείς προθέσεις της Toyota και κατά πόσο αληθεύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά αν λάβουμε υπόψη το χρόνο εξέλιξης του LFA θα αργήσει να κυκλοφορήσει.

[Πηγή: AutoGuide]

 • $14578045

  Νομίζω είναι πολύ νωρίς για αντικατάσταση….

 • kai  go nomizo einai noris na milame gia antikatastasi….
  pantos an gia ena prama einai gnosto toLFA….einai o HXOS!!!!!
  opte to neo toylaxiston 8a prepei na kalipsei sto epakro afton ton tomea!!! :-)

  • pariah

   Όπως είπε και ο vd, αν είναι να ακολουθήσουν το χρονοδιάγραμμα του lfa και του ft86 το 2022 θα το δεις πρώτη μούρη στα blogs.

  • δεν νομίζω να αργήσει τόσο γιατί πλέον έχουν αυτό το μοντέλο να εξελίξουν και όχι από το μηδέν όπως πριν.’Οσο για το FT-86 από το 09 άρχισαν να το εξελίξουν άλλο ότι δημιουργήθηκε ντόρος γύρω από το όνομα του 

 • V_D

  Αν κρίνουμε από το LFA που το αναπτύσσανε επί 9 χρόνια, μάλλον καλά κάνανε και ξεκινήσανε  και από την άλλη άμα πουληθήκαν όλα, η Toyota μπορεί να το έκανε για επιχειρηματικούς λόγους του στυλ ότι δεν κάθονται αλλά αναπτύσσουν συνεχώς.