Video: Italdesign Giugiaro Brivido Concept, Is Sexy And It Knows It

Σχετικά άρθρα

To Italdesign Giugiaro Brivido Concept παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο και τώρα το Road&track είναι το πρώτο που το δοκιμάζει. Το υπερπολυτελές πρωτότυπο σπορ GT αυτοκίνητο, πλήρως λειτουργικό, το οποίο έχει δώσει έμφαση στην άνεση των επιβατών. Μηχανικά, φορά έναν υβριδικό κινητήρα της VW ο οποίος αποτελείται από έναν 3.0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 360 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα χωρίς να δοθούν άλλες λεπτομέρειες γι΄αυτό. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5.8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 275 χλμ/ώρα.

Εξωτερικά είναι βαμμένο στο περλέ κόκκινο χρώμα Xirallic και διαθέτει αρκετά carbon και αλουμινένια διακοσμητικά. Το παρμπρίζ, η οροφή, το πίσω παράθυρο και οι μεγάλες πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, δημιουργούν έναν γυάλινο θόλο, δίνοντας στους επιβάτες μια αίσθηση ευρυχωρίας.

Έχει σχεδιαστεί, εξελιχθεί και κατασκευαστεί το εργοστάσιο της Italdesign στο Moncalieri και στο εσωτερικό ο Ιταλικός οίκος έχει συνεργαστεί με το  Volkswagen Group Electronics Research Lab (ERL) ώστε να δημιουργήσουν όλα τα ηλεκτρονικά του. Διαθέτει iPad στη μεριά του συνοδηγού μέσω της οποίας ρυθμίζονται αρκετές λειτουργίες του. Το τιμόνι του έχει κατοχυρωθεί ως πατέντα από τον Ιταλικό οίκο, ενώ τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός έχουνε μπροστά τους έναν πίνακα οργάνων. Ο οδηγός διαθέτει και δύο μικρές οθόνες στο πλάι του τιμονιού, οι οποίες προβάλουν ότι βλέπουν οι κάμερες που έχουνε αντικαταστήσει του κλασσικούς πλαινούς καθρέπτες.

[Πηγή: Road And Track]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...