Είναι λογικό, δύο ημέρες προτού παρουσιαστεί επίσημα το νέο Golf, να διαρρεύσουν επίσημες φωτογραφίες του. Πρώτες διέρρευσαν δύο φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Οι φωτογραφίες προέρχονται από σκαναρισμένο φυλλάδιο του Golf και βλέπουμε ότι διαθέτει ένα νέας σχεδίασης κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι με χρωμιομένα διακοσμητικά.

Η LCD οθόνη πολλαπλών λειτουργιών έχει μεγαλώσει και θυμίζει αυτή του νέου Beetle. Θα υπάρχουν 3 διαθέσιμες οθόνες στη κεντρική κονσόλα. Μια entry-level ασπρόμαυρη 5″, μια έγχρωμη 5,8″ και μια 8,0″ με δυνατότητα αναπαραγωγής 3D υλικού, ενώ το χειρόφρενο θα αντικατασταθεί από ένα ηλεκτρονικό σύστημα. Νέοι είναι και οι αεραγωγοί με την κεντρική κονσόλα να είναι ελαφρώς στραμμένη στον οδηγό και να συνεχίζει να έχει συντηρητική σχεδίαση και να θυμίζει αρκετά αυτή του Passat.

O πίνακας οργάνων του αποτελείται από δύο μεγάλα όργανα του ταχύμετρου και του στροφόμετρου και στη μέση υπάρχει μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη. Το νέο Golf θα κοστίζει στη Γερμανία από τις 16.500 ευρώ και περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε την Τρίτη.

[Πηγή: autozeitung]