H Lamborghini και η Bentley αναβάλουν τη παραγωγή των SUV λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη έχει επηρεάσει το VW Group, το οποίο ακόμη δεν έχει δώσει το πράσινο φως ώστε τα Lamborghini Urus και Bentley EXP 9 F να περάσουν στη παραγωγή. Οι αναλυτές της IHS Automotive, θεωρούν ότι τα δύο αυτά SUV δεν θα έχουν την πορεία της Porsche Cayenne, αφού σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις θα παίξουν οι αυξημένες τιμές που θα έχουνε αλλά και η περιορισμένη αγορά στην οποία θα απευθύνονται.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι η έκδοση παραγωγής του Bentley EXP 9 F, αν θα βγει στην αγορά στα τέλη του 2014, θα φτάσει στη μέγιστη παραγωγή της μέσα στο 2016 και θα έχει πουλήσει μόλις 4.000 μονάδες.

Από την άλλη, η Lamborghini Urus, αν βγει στην αγορά το 2017, η παραγωγής θα κορυφωθεί έναν χρόνο μετά, το 2018, έχοντας πουλήσει λιγότερες από 2.400 μονάδες.

Όπως και να’χει, το VW Group αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον των δύο SUV μέσα στον Νοέμβριο.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...