Αυτό είναι το πρώτο video της Edo Competition Ferrari ZXX, η οποία πέρυσι, έπεσε στον Ατλαντικό. Ιδιοκτήτης είναι ο Zahir Rana της ZR Exotics και το video έχει τραβηχθεί όταν η Enzo κινείται πάνω στην Γερμανική Autobahn. Μετά από 6 μήνες που χρειάστηκε η Edo ώστε να την επισκευάσει, ο Καναδός, την πήρε πίσω τη Ferrari του, παραλαμβάνοντας την ο ίδιος από τη Γερμανία.

Η ανανεωμένη Enzo απέκτησε νέο bodykit ενώ ο κινητήρας της αποδίδει πλέον 950 άλογα. Η Enzo απέκτησε έναν νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα ενώ το καπό απέκτησε και αυτό εισαγωγή αέρα. Επίσης προστέθηκαν και απαγωγοί αέρα πάνω από τους πίσω τροχούς, παρόμοιους, αλλά μεγαλύτερους, από αυτούς της FXX Evolution. Νέα είναι και τα φωτιστικά του σώματα τα οποία πιθανώς να αντικατασταθούν από κάποια τεχνολογίας LED.

Στο πίσω μέρος τοποθετήθηκε η γρίλια της FXX (φορούσε την στάνταρ γρίλια της Enzo). Ο Rana έχει δηλώνει ότι θα συμμετέχει με την “ανανεωμένη” του Enzo ξανά στο Targa Newfoundland Rally του Καναδά, μαζί με 20 φίλους και πελάτες του.

[Πηγή: YouTube]