Video: Ο Kimi Räikkönen “χρησιμοποιεί” τους χάρτες της Apple και χάνεται στη πίστα του Interlagos

Σχετικά άρθρα

O Kimi Raikkonen είναι μια θεότητα από μόνος του και στον αγώνα που τελείωσε πριν λίγες ώρες και έστεψε για τρίτη συνεχόμενη φορά παγκόσμιο πρωταθλητή τον Sebastian Vettel, το απέδειξε για άλλη μια φορά μετά τον αγώνα στο Abu Dhabi πόσο cool είναι.

Στις μεικτές συνθήκες που κυριαρχούσαν στη πίστα με το ελαφρώς βρεγμένο οδόστρωμα, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου στη στροφή Juncao, βγήκε στο γρασίδι και πήρε έναν βοηθητικό δρόμο υποθέτοντας ότι υπήρχε έξοδος διαφυγής και επιστροφής στη πίστα. Φευ, όμως, κατάλαβε ότι δε βγαίνει πουθενά και με ένα τετ-α-κε πήρε πάλι πίσω το σωστό δρόμο επιστροφής στη πίστα για να τερματίσει τελικά στη δέκατη θέση.

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που κάνουν αυτό τον άνθρωπο να ξεχωρίζει τόσο πολύ σα χαρακτήρας από τη πλειοψηφία των οδηγών-ρομπότ και “κατασκευάσματα” των image makers. Ελπίζω πάντως να μη χρησιμοποιούσε τους χάρτες της Apple για να επιστρέψει στη πίστα, γιατί τότε θα ξέραμε τι θα έφταιγε.

http://www.youtube.com/watch?v=lRQDSK55WGM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=stPzkJCbMKE

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...