Έληξε επιτυχημένα η δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς του χρυσού GT-R του Bolt

Σχετικά άρθρα

Έληξε η δημοπρασία, που πραγματοποιήθηκε στο eBay, τη προηγούμενη εβδομάδα για το Nissan GT-R Premium Edition, το οποίο είναι ειδικά βαμμένο στο χρώμα του χρυσού, όπου όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν στο ίδρυμα Usain Bolt Foundation το οποίο δημιουργεί εκπαιδευτικές και πολιτιστικές ευκαιρίες σε παιδιά στη Τζαμάικα.

Το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε από το αυτοκίνητο αλλά και άλλα προσωπικά αντικείμενα του αθλητή με την υπογραφή όπως ένα ζευγάρι παπούτσια, τρία κράνη αλλά και ένα καπέλο ανέρχεται στα $193,191 (€150.000) και το ποσό θεωρείται επιτυχημένο.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με βάση τις προδιαγραφές της χώρας του νικητή, ενώ αναμένεται να παραδοθεί στον τυχερό Αυστραλό πλειοδότη τον Μάρτιο του 2013.

[Πηγή: Nissan]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η διαδικτυακή δημοπρασία για τo «χρυσό» Nissan GT-R του Μπολτ, συγκέντρωσε πάνω από 193.000$ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Nissan Motor Co. Ltd, με τη διαδικτυακή δημοπρασία του «χρυσού» GT-R του Γιουσέιν Μπολτ, αλλά και άλλων αντικειμένων που φέρουν την υπογραφή του χρυσού Ολυμπιονίκη, κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 193.191$, τα οποία και θα διατεθούν στο Ίδρυμα Γιουσέιν Μπολτ, με σκοπό τη δημιουργία εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ευκαιριών για τα παιδιά και τους νέους στην Τζαμάικα, πατρίδα του Γιουσέιν Μπολτ.

Κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών αυτής της δημοπρασίας, ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του μοναδικού «χρυσού» GT-R του Μπολτ ήταν έντονος, με προσφορές που προέρχονταν από όλη την Υφήλιο και με την καλύτερη εξ αυτών, να διαμορφώνεται στα 187.100$.

Παράλληλα, περισσότεροι από 100 άνθρωποι διεκδίκησαν μέσω της δημοπρασίας, εννέα προσωπικά αντικείμενα του Γιουσέιν Μπολτ, όπως αγωνιστικά κράνη, ειδικές στολές και μπότες οδήγησης, των οποίων η δημοπράτηση απέφερε το ποσό 6.091$ .

Ο νέος, Αυστραλός ιδιοκτήτης του “χρυσού” Nissan GT-R του Μπολτ, δήλωσε σχετικά : «Η Nissan με το χρυσό GT-R, έφτιαξε ένα πραγματικά ιδιαίτερο αυτοκίνητο για να γιορτάσει τα απίστευτα επιτεύγματα του μεγάλου αθλητή, Γιουσέιν Μπολτ».

[/learn_more]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...